Parròquia de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat
Corpus 2016

Des del dijous 26 de maig de 2016, dia de la dedicació de la parròquia en el seu 70è aniversari fins el diumenge 29 de maig, al petit pati de la catedral es podrà veure l'Ou com balla.

Diumenge 29, a partir de les 15.30h, es començarà a confeccionar la catifa de Corpus d'enguany. Tothom qui vulgui és convidat a col·laborar-hi.

A partir de les 19h hi haurà l'Eucaristia solemne i a partir d'una hora més tard la processó acompanyants del toc de campanes a càrrec dels Campaners de Sant Llorenç que celebren 20 anys i de la Banda Simfònica Ciutat de les Roses.

 
20è Aplec de la Salut

El 16 de maig de  2016, ha estat dilluns de Pentecosta i amb un bon Sol s'ha celebrat la vintena edició de l'Aplec de la Salut.

Després del toc de campaners de la colla de Campaners que enguany fa 20 anys, hem acompanyat la Mare de Déu que portava 20 roses (una per cada Aplec recuperat) i els trabucaires de Sant Llorenç que en fan 30 a l'ermita de la Salut. Allà després de la presentació del nou rector, han actuat les diferents colles i corals, de les quals els Castellers també fan 20 anys.

Eucaristia, ball de la soca i sardanes. Al finalitzar s'ha fet la rifa del xai. La colla guanyadora ha estat el cor parroquial i el número guanyador venut ha estat el 122.

Mireu l'Àlbum de fotos del 20è Aplec.

 
Càrites Sant Feliu té presència a la Fira 2016

Càrites Sant Feliu ha estat present tot el cap de setmana de les Festes de Primavera a un estand al carrer Vidal i Ribas dins la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat. Felicitats a les voluntàries per la tasca de divulgació i sensibilització dutes a terme del 6 al 8 de maig.

Carites festes primavera 16Carites festes primavera 16

 
Paellada popular diumenge 10 d'abril

Paellada popular 10-4-16Diumenge dia 10 d'abril es farà una paellada a la plaça de la Salut organitzada per les dues parròquies de Sant Feliu. Per a que els joves puguin anar a les JMJ, Jornades Mundials de la Joventut d'aquest estiu a Cracòvia col•labora comprant tiquets per gaudir d'un plat de paella popular.

 
« IniciAnterior111213141516SegüentFinal »

Pàgina 14 de 16