Notícies
Ordenació de 2 preveres Imprimeix Correu electrònic

Ordenació preveres 11-2-07Ordenació preveres 11-2-07El diumenge 11 de febrer a les 7 de la tarda va tenir lloc a la Catedral, l'ordenació de dos preveres.
Els dos diaques Juan Antonio Vargas i Antoni Vegara –aquest darrer fill de la nostra parròquia– han rebut de mans del bisbe Agustí l’ordre presbiteral.

 
Festivitat de Lourdes Imprimeix Correu electrònic

Aquest any la festa de la

Mare de Déu de Lourdes, dia 11 de febrer, cau en diumenge.

Els devots de la Mare de Déu, que cada any pel juliol organitzen una peregrinació a Lourdes, us conviden a assistir amb ells a la missa de 12 de diumenge que ve en la qual es celebrarà aquesta festa. Tots els devots de Maria hi som convidats a participar-hi.

 
En Jordi Tres ja és diaca! Imprimeix Correu electrònic

Ordenació diaconal d'en Jordi TresEn Jordi Tres donant la comunióVa ser el diumenge 28 de gener a la parròquia de Sant Vicenç Màrtir que en Jordi Tres, juntament amb en Francesc Tirado van rebre l'ordre del diaconat de mans del bisbe de Sant Feliu,Mns. Agustí Cortés. Durant 2 hores ben animades per l'espectacular grup Itaca de Sant Vicenç dels Horts van seguir els diferents passos i ritus que van convertir en Jordi Tres en diaca. Moltes Felicitats! 

 
Visita pastoral del 28 de gener Imprimeix Correu electrònic

Visita pastoral 28-1-07Assamblea visita pastoralDesprés de conèixer diferents grups parroquials i parlar amb l'Ajuntament i les comunitats religioses, s'ha realitzat una gran eucaristia el 28 de gener de 2007, amb posterior assamblea on s'ha presentat la web, els grups parroquials i l'estat de la visita pastoral, amb la curiosa dada que feia 50 anys que no es feia. L'acte ha aplegat tota la comunitat que ha participat intensament durant tota la setmana per preparar-lo

 
Ordenació Jordi Tres Imprimeix Correu electrònic

En Jordi Tres s'ordena diaca En Jordi Tres s'ordena diaca el Diumenge 28 de gener a les 18h

Lloc: Esglèsia parroquial de Sant Vicenç Màrtir de Sant Vicenç dels Horts

A la sagristia pots apuntar-te si necessites servei d'autocar.

 
« IniciAnterior11121314151617SegüentFinal »

Pàgina 16 de 17