Notícies
Les JMJ 2011 de pas per Sant Feliu Imprimeix Correu electrònic

JMJ a Sant Feliu

173 joves alemanys bavaresos han estat acollits per les parròquies de Sant Feliu els dies previs a la Jornada Mundial de Joventut 2011, que es realitzarà a Madrid. Van arribar el dia 12 a la tarda i van ser rebuts amb pregària i animació. Durant aquests dies desenes de voluntaris han treballat perquè se sentíssin com a casa.
El dia fort va ser diumenge, on van participar en una eucaristia a la catedral a les 10h del matí, amb aperitiu inclós mentre aprenien a ballar sardanes i fer piràmides humanes. A la nit, vetlla de l'Assumpció de la Mare de Déu, a la parròquia de Sant Joan Baptista.
Dilluns 15, abans de marxar cap a Madrid, es van acomiadar en una missa emotiva a la capella del Bon Salvador agraint l'acollida i la feina feta pels voluntaris, convertits en amics.

JMJ - Madrid 2011

 
Sant Feliu acull 174 alemanys de les JMJ 2011 Imprimeix Correu electrònic

JMJ a Sant Feliu Sant Feliu acollirà del 12 al 15 d'agost 174 alemanys bavaresos que participaran en l'acollida de les diocesis catalanes els dies previs a les Jornades Mundials de Joventut que es faran a Madrid.

Estaran allotjats al Bon Salvador, les Carmelites, les Hospitalàries i el poliesportiu de l'escola Nadal.

Podem ajudar a les parròquies de Sant Feliu, aportant esmorzars, fent de voluntaris en l'acolliment o participant a les celebracions específiques:

Diumenge 14 d'agost hi haurà missa de 10h a la catedral de Sant Llorenç i vetlla de pregària a les 21.30h a la parròquia de Sant Joan Baptista.

 
Confirmacions d'adults Imprimeix Correu electrònic

Confirmacions d'adults 2011

El passat diumenge 12 de juny de 2011, en Pentecosta, un grup d'adults es va confirmar a la catedral de Sant Llorenç a mans del Mns. Agustí Cortés Soriano, bisbe de Sant Feliu de Llobregat.

 
Aplec de la Salut 2011 Imprimeix Correu electrònic

Aplec de la Salut 2011

El passat dilluns de Pentecosta, es va realitzar el 15è Aplec de la Salut, organitzat enguany per l'Associació Cultural Calaix de Sastre.

El número guanyador de la rifa del xai ha estat el 661.


Entre les colles i grups participants també es rifa un xai, enguany li ha tocat al Cor Parroquial.


L'exposició "El nostre campanar: vida i testimoni", es podrà seguir veient al vestíbul de la sagristia de la catedral de Sant Llorenç del 14 al 26 de juny de 2011.

 

Pregó de Maria Isabel Capmany                        programa Aplec Salut 2011

 
De Rams a Pasqua Imprimeix Correu electrònic

Enguany, Setmana Santa s'ha esdevingut a finals d'abril, essent dissabte Sant, la diada de Sant Jordi. A la parròquia, s'han celebrat les diferents celebracions litúrgiques i el temps ha permés que es celebressin tots els actes exteriors: benedicció de Rams, Via Crucis i ritus del foc de la Vetlla Pasqual. Ha sigut la primer Setmana Santa amb Mn. Francesc Tirado com a rector.

Rams 2011 Diumenge Rams

Missa Crismal 2011

 

Missa crismal

 

 

 


Dijous Sant 2011 Dijous Sant

Divendres Sant 2011

 

 

Divendres Sant

 
Vetlla Pasqual 2011

Vetlla Pasqual 2011

Vetlla Pasqual 2011

 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 5 de 13