Notícies
Confirmacions d'adults Imprimeix Correu electrònic

Confirmacions d'adults 2011

El passat diumenge 12 de juny de 2011, en Pentecosta, un grup d'adults es va confirmar a la catedral de Sant Llorenç a mans del Mns. Agustí Cortés Soriano, bisbe de Sant Feliu de Llobregat.

 
Aplec de la Salut 2011 Imprimeix Correu electrònic

Aplec de la Salut 2011

El passat dilluns de Pentecosta, es va realitzar el 15è Aplec de la Salut, organitzat enguany per l'Associació Cultural Calaix de Sastre.

El número guanyador de la rifa del xai ha estat el 661.


Entre les colles i grups participants també es rifa un xai, enguany li ha tocat al Cor Parroquial.


L'exposició "El nostre campanar: vida i testimoni", es podrà seguir veient al vestíbul de la sagristia de la catedral de Sant Llorenç del 14 al 26 de juny de 2011.

 

Pregó de Maria Isabel Capmany                        programa Aplec Salut 2011

 
De Rams a Pasqua Imprimeix Correu electrònic

Enguany, Setmana Santa s'ha esdevingut a finals d'abril, essent dissabte Sant, la diada de Sant Jordi. A la parròquia, s'han celebrat les diferents celebracions litúrgiques i el temps ha permés que es celebressin tots els actes exteriors: benedicció de Rams, Via Crucis i ritus del foc de la Vetlla Pasqual. Ha sigut la primer Setmana Santa amb Mn. Francesc Tirado com a rector.

Rams 2011 Diumenge Rams

Missa Crismal 2011

 

Missa crismal

 

 

 


Dijous Sant 2011 Dijous Sant

Divendres Sant 2011

 

 

Divendres Sant

 
Vetlla Pasqual 2011

Vetlla Pasqual 2011

Vetlla Pasqual 2011

 
Concert benèfic de nadales Imprimeix Correu electrònic
Concert benèfic de Nadales a càrrec de diferents cofraries i germandats

 Ja en temps d'advent, el passat dissabte 4 de desembre va tenir lloc a la catedral el concert benèfic de nadales destinat a Càritas Diocesana i Llars d’Infants de Sant Josep de la Muntanya. L'organitza el Consell General de Germandats i Cofraries de l’Arxidiòcesi de Barcelona. L'entrada era gratuïta. La gent hi va participar amb la seva presència i les seves aportacions.

 
Benedicció de la nova casa de l'Església Imprimeix Correu electrònic
Benedicció i inauguració de la Casa de l'Església de Sant Feliu

  Finalment, després de 3 anys de la col·locació de la primera pedra, el passat cap de setmana 23 i 24 d'octubre va obrir les portes la Casa de l'Església de Sant Feliu de Llobregat. La seu del nou bisbat es va beneir el dissabte al matí amb el nunci de Roma i les autoritats religioses i polítiques del país. Diumenge a la tarda es va fer una eucaristia amb la presència dels nou arxipestrats que van ofrenar un ciri i un saquet de sorra. Posteriorment es va repetir l'ofrena al claustre de la Casa de l'Església, on més de 500 persones van poder gaudir de les portes obertes.

 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 9 de 17