Notícies
Hem entrat en temps de quaresma Imprimeix Correu electrònic

           Dimecres de Cendra

Amb dimecres de Cendra comença el temps de quaresma, 40 dies de pregària, meditació i preparació per la gran festa de Pasqua. El passat 17 de febrer es va fer el ritus de la imposició de les cendres per recordar que continuem creient en l'evangeli, seguint les passes de Jesús. El proper diumenge 14 de març a les 17h el sr. Bisbe Agustí ens oferirà la conferència quaresmal.
 
Candelera 2010 Imprimeix Correu electrònic

           Candelera 2010

El passat 2 de febrer, dia de la Candelera, on finalitza el temps de Nadal, es va celebrar a la catedral, l'eucaristia on totes les comunitats religioses poden renovar els seus vots. La celebració va ser presidida pel Bisbe Agustí Cortés Soriano.
 
Missa del gall 2009 Imprimeix Correu electrònic

Missa del gall 2009     La nit del 24, al punt de mitjanit es va celebrar la tradicional Missa del Gall presidida pel Mns. Agustí Cortés Soriano. La missa va ser acompanyada pel cor parroquial i pel trio Perarnau-Calvet, que amb els seus cants i la seva música van amenitzar l'eucaristia.

Al final de la celebració, després de rebre la benedicció solemne, els feligresos van poder adorar el nen Jesús i compartir una estona de convivència degustant torrons i neules.

 BON NADAL!!


 
Benedicció del pessebre a l'ermita de la Salut Imprimeix Correu electrònic

 

Benedicció del pessebre ermita de la Salut

 Com comença a ser tradicional, el dissabte abans de Nadal el grup de pregària de la Salut puja el pessebre a l'ermita i fa una eucaristia per beneir-lo. Després van gaudir d'un bon berenar. Enguany l'eucaristia va estar presidida per Mn. Jordi d'Arquer, nou rector de la parròquia.


 
Nous lavabos a la parròquia Imprimeix Correu electrònic

 

Obres dels nous lavabos

 Per a poder facilitar l'accés a tothom que hagi d'utilitzar el servei mentres estigui a l'església catedral, finalment s'estan construint uns nous lavabos on abans s'hi ubicava l'anomenat cuarto de les flors. Ja fa setmanes que duren les obres i esperem poder inaugurar el més aviat possible. Això també vol dir una forta inversió per la parròquia. Per tant, us animem a ajudar-nos econòmicament.

 Col·laboreu-hi

 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 10 de 16