Notícies
Nou rector Imprimeix Correu electrònic

 El Bisbe Agustí acaba de nomenar a Mn. Francesc Tirado i Lara, nou rector de la Parròquia de Sant Llorenç. Mn. TiradoNou rector el coneixem perquè fa tres anys que és rector de la parròquia de Sant Joan Baptista.
Portarà les dues parròquies amb l'ajuda de Mn. Juan Antonio Vargas, que farà les funcions de vicari.
Els dos prendran possessió dels seus càrrecs a la missa de 12 del Diumenge 19 de setembre.

Entrada nou rector: Diumenge 19 de setembre, 12h 

 
Sant Llorenç 2010 Imprimeix Correu electrònic

 Sant Llorenç 2010

Un cop més, amb el 10 d'agost arriba la festivitat del nostre sant patró: Sant Llorenç. Avui fa un any que va entrar Mn. Jordi D'arquer com a rector. La missa de Festa Major, enguany, va estar marcada per la benedicció d'una nova pintura mural realitzada per Joan Torras: el tríptic de Sant Llorenç.

El bisbe després de l'eucaristia i d'escoltar unes paraules de l'autor, va beneir la imatge que anirà a unes dependències de la casa de l'Esglèsia, que s'inaugurarà el proper 24 d'octubre. Finalment, les persones assistents van poder adorar la reliquia que es conserva del Sant patró.

Benediccio pintura mural st llorenç 2010

Veure fotos

 
Corpus 2010 Imprimeix Correu electrònic
Corpus 2010
Finalment, tot i les inclemències del temps, amb l'esforç de moltes persones de les dues parròquies (Sant Llorenç i Sant Joan Baptista)Ou com balla 2010 es va realitzar la catifa de flors que tenia com a capçalera un fragment de la pintura del Santíssim feta per en Joan Torras que també ha servit d'imatge del cartell de Corpus d'enguany.

El temps també va acompanyar a la processó posterior a la celebració eucarística i la benedicció solemne a la plaça de la Vila, acompanyada pel cor Llebeig de Sant Pau de l'Ordal.

Des de dijous 3 de juny, festivitat de Corpus Christi fins diumenge s'ha pogut contemplar l'ou com balla en el claustre de la parròquia-catedral (al costat del Santíssim o des del carrer, al passatge Penedès).

 
Caramelles 2010 Imprimeix Correu electrònic

 

Caramelles 2010
 Com és tradicional encara a Sant Feliu de Llobregat, les dues setmanes posteriors a Pasqua florida, els grups de caramellaires surten a cantar pels carrers de la ciutat i dediquen una de les seves cantades a l'interior de la parròquia-catedral. L'11 d'abril fou l'Esplai Sant Llorenç i el 18 d'abril el Cor de l'Ateneu.
 
Instantànies de Setmana Santa Imprimeix Correu electrònic

Diumenge de Rams

Diumenge de Rams

Missa crismal 2010

Missa Crismal 2010

Dijous Sant 2010

Dijous Sant 

Divendres Sant 2010

Divendres Sant

Vetlla Pasqual 2010

Vetlla Pasqual 2010

 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 10 de 17