Notícies
Benedicció del pessebre a l'ermita de la Salut Imprimeix Correu electrònic

 

Benedicció del pessebre ermita de la Salut

 Com comença a ser tradicional, el dissabte abans de Nadal el grup de pregària de la Salut puja el pessebre a l'ermita i fa una eucaristia per beneir-lo. Després van gaudir d'un bon berenar. Enguany l'eucaristia va estar presidida per Mn. Jordi d'Arquer, nou rector de la parròquia.


 
Nous lavabos a la parròquia Imprimeix Correu electrònic

 

Obres dels nous lavabos

 Per a poder facilitar l'accés a tothom que hagi d'utilitzar el servei mentres estigui a l'església catedral, finalment s'estan construint uns nous lavabos on abans s'hi ubicava l'anomenat cuarto de les flors. Ja fa setmanes que duren les obres i esperem poder inaugurar el més aviat possible. Això també vol dir una forta inversió per la parròquia. Per tant, us animem a ajudar-nos econòmicament.

 Col·laboreu-hi

 
Comença l'advent Imprimeix Correu electrònic
Advent Iniciem l'any litúrgic amb el temps d'Advent, la preparació del Nadal.
El temps d’Advent és temps d’espera i temps de preparació. Vivim alhora la confiança esperançada i el goig perquè sabem que el Senyor s’apropa a nosaltres, i l’actitud de vetlla i de preparació perquè ens trobi ben disposats per a la seva vinguda.
I no només la vinguda a Betlem de fa dos mil anys: també la vinguda quotidiana a les nostres vides i la vinguda definitiva al final del temps.
 
Jornades d'animació pastoral 2009 Imprimeix Correu electrònic

 

Jornades animació pastoral 2009

 Del 9 al 12 de novembre el Col·legi Verge de la Salut ha rebut les jornades de formació i animació pastoral organitzades pel bisbat de Sant Feliu de Llobregat.

 

 
Missa de Sant Rarimi 2009 Imprimeix Correu electrònic

 

Sant Rarimi 2009

 El passat 12 d'octubre es va celebrar la missa solemne de Sant Rarimi, copatró de Sant Feliu de Llobregat. En ella, al final de la celebració la comunitat va obsequiar a Mn. Anton Roca i Mn. Jordi Tres el seu pas per la parròquia.

 

 

 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 10 de 16