Notícies
Mn. Tirado, nou rector Imprimeix Correu electrònic
Entrada nou rector 2010

 El diumenge 19 de setembre de 2010, ha passat a la història de la Parròquia de Sant Llorenç per ser el dia de l'entrada de Mn. Francesc Tirado com a nou rector, rellevant a Mn. Jordi d'Arquer. Mn. Tirado es farà càrrec de les dues parròquies de Sant Feliu amb l'ajuda de Mn. Juan Antonio Vargas, que farà les funcions de vicari. En les paraule de benvinguda ha destacat en el sentit de gran família que forma tota la comunitat i la voluntat d'estar al nostre costat en aquesta nova etapa.

 
6è aniversari de l'entrada del bisbe Agustí Imprimeix Correu electrònic
6 anys entrada bisbe

El 12 de setembre de 2004, ara fa 6 anys, Mns. Agustí Cortés Soriano prenia possessió del càrrec de Bisbe al capdavant del recent creat Bisbat de Sant Feliu. Enguany en diumenge, s'ha celebrat l'eucaristia que recorda aquesta entrada.

A les acaballes de les obres de la casa de l'Esglèsia de Sant Feliu (s'inaugurarà el 24 d'octubre), el bisbe va recordar la necessitat de continuar fent comunitat.
 
Nou rector Imprimeix Correu electrònic

 El Bisbe Agustí acaba de nomenar a Mn. Francesc Tirado i Lara, nou rector de la Parròquia de Sant Llorenç. Mn. TiradoNou rector el coneixem perquè fa tres anys que és rector de la parròquia de Sant Joan Baptista.
Portarà les dues parròquies amb l'ajuda de Mn. Juan Antonio Vargas, que farà les funcions de vicari.
Els dos prendran possessió dels seus càrrecs a la missa de 12 del Diumenge 19 de setembre.

Entrada nou rector: Diumenge 19 de setembre, 12h 

 
Sant Llorenç 2010 Imprimeix Correu electrònic

 Sant Llorenç 2010

Un cop més, amb el 10 d'agost arriba la festivitat del nostre sant patró: Sant Llorenç. Avui fa un any que va entrar Mn. Jordi D'arquer com a rector. La missa de Festa Major, enguany, va estar marcada per la benedicció d'una nova pintura mural realitzada per Joan Torras: el tríptic de Sant Llorenç.

El bisbe després de l'eucaristia i d'escoltar unes paraules de l'autor, va beneir la imatge que anirà a unes dependències de la casa de l'Esglèsia, que s'inaugurarà el proper 24 d'octubre. Finalment, les persones assistents van poder adorar la reliquia que es conserva del Sant patró.

Benediccio pintura mural st llorenç 2010

Veure fotos

 
Corpus 2010 Imprimeix Correu electrònic
Corpus 2010
Finalment, tot i les inclemències del temps, amb l'esforç de moltes persones de les dues parròquies (Sant Llorenç i Sant Joan Baptista)Ou com balla 2010 es va realitzar la catifa de flors que tenia com a capçalera un fragment de la pintura del Santíssim feta per en Joan Torras que també ha servit d'imatge del cartell de Corpus d'enguany.

El temps també va acompanyar a la processó posterior a la celebració eucarística i la benedicció solemne a la plaça de la Vila, acompanyada pel cor Llebeig de Sant Pau de l'Ordal.

Des de dijous 3 de juny, festivitat de Corpus Christi fins diumenge s'ha pogut contemplar l'ou com balla en el claustre de la parròquia-catedral (al costat del Santíssim o des del carrer, al passatge Penedès).

 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 10 de 17