Notícies
Cursa cap a la Pasqua Imprimeix Correu electrònic
Dimecres de cendra 2009

Amb la celebració del dimecres de Cendra comença aquesta "Cursa cap a la Pasqua". Enguany, amb els infants de catequesi ens disposem viure la Quaresma com una cursa cap a la Pasqua. En aquesta carrera proposem la missa de cada diumenge d’aquest temps litúrgic com una parada per asseure’ns amb Jesús, escoltar-lo, i amb els altres “corredors” més grans, emprendre amb nou alè el camí cap a la Pasqua.

La Quaresma ens resitua dintre la cursa del seguiment de Crist i ens proposa un dur entrenament: exercicis, dejunis, abstinències.

Exercici de la caritat, exercici de la pregària, i que el nostre cor estigui a punt, no endurit, sinó en forma: potser haurem d’aprimar el nostre egoisme, o rebaixar uns quants quilos d’orgull, o buscar l’“entrenador” assequible que m’acompanyi; caldrà deixar begudes que ens emboiren i anar a l’aigua fresca de l’Evangeli; dejunar de tantes coses supèrflues que ens distreuen de l’essencial i així poder acollir l’aliment que ens ve del Cel (vegeu l’evangeli d’avui).

Aprofitem aquest temps de Quaresma per convertir-nos i creure en l'Evangeli.

 
Benedicció del pessebre a l'ermita de la Salut Imprimeix Correu electrònic
Benediccio pessebre Salut
El dissabte 20 de desembre va tenir lloc la col·locació del pessebre a l'ermita de la Salut, presidida per Mn. Anton Roca i que va acabar amb el tradicional pica-pica.
 
Missa del pollet i missa del gall 2008 Imprimeix Correu electrònic
Missa del pollet 2008
Per segon any, abans de la tradicional missa del gall s'ha celebrat a les 19h la missa del Pollet amb un diàleg i símbols més propers als infants.
La parròquia us desitja BON NADAL.
 Missa del gall 2008
 
Primera Missa de Mn. Jordi Tres Imprimeix Correu electrònic
Primera Missa de Mn. Jordi Tres

A les 12 del migdia del diumenge 8 de novembre de 2008 el poble fidel amb els diversos col·lectius de la parròquia ben representats ha acompanyat a Mn. Jordi Tres en la processó d'entrada de la seva primera missa, que ha celebrat com a sacerdot, tot just ordenat fa 15 dies.

La celebració s'ha acabat amb el ritus del besamans, on la comunitat ha expressat el seu amor cap al seu nou prevere que es dedicarà a ells, ja que ha estat nomenat vicari de la parròquia per Mns. Agustí Cortés.

 
Ordenació prevere Mn. Jordi Tres Imprimeix Correu electrònic
Ordenacio Jordi Tres 2008

El passat 26 d'octubre a la catedral, Mn. Jordi Tres, diaca de la parròquia de Sant Llorenç ha rebut l'ordenació sacerdotal de mans de Mns. bisbe Agustí Cortés.

La celebració ha estat massiva, i després de tots els signes litúrgics, Mn. Jordi ha convidat a tots els assistents a coca i beguda a la plaça de la Vila.

Podeu veure les fotografies que va fer en Samuel de la celebració clicant aquí

 
« IniciAnterior11121314151617SegüentFinal »

Pàgina 12 de 17