Parròquia de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat
En el moment polític actual

Paraules del nostre Bisbe Agustí Cortés en la situació política actual a 25 de març de 2018:

Acceptar una decisió judicial, que pot ser legítima en el marc d'un estat de dret, no impedeix que lamentem la seva condició de nou obstacle a la solució dialogada i pacífica del conflicte que viu avui Catalunya.

 

Comunicat del pare Abat de Montserrat, Josep Maria Soler a 24 de març de 2018:

"La situació que es viu a Catalunya és molt preocupant i molt dolorosa. Els empresonaments preventius, incomprensibles per a molta gent, estan creant una inquietud notable. A més, dificulten la possibilitat d´una distensió que faciliti camins de solució al problema polític que ens afecta tots i que no voldríem que s'agreugés. Per això és important mantenir la capacitat d´afrontar el moment present des de la reflexió i del diàleg; un diàleg sense humiliacions que molts des de fa temps demanem. Cal que cadascú tregui el millor d'ell mateix per superar la situació d´una forma pacífica i democràtica, tal com deien els bisbes de Catalunya en la seva Nota del 16 de febrer passat. Hem de ser conscients que cal mantenir el cap fred i actuar més racionalment que no pas visceralment. Amb voluntat de pau, de justícia i de reconciliació, demanem a la Mare de Déu que il·lumini "la catalana terra" (cf. Virolai) en aquesta hora de greu dificultat."

 
Sortida arxiprestal 2018

Sortida Arxiprestal 2018 a Cervera

Veureu ÀLBUM DE FOTOS DE LA SORTIDA ARXIPRESTAL

El dissabte 3 de març, més de 200 persones de les 9 parròquies de l'arxiprestat de Sant Feliu de Llobregat van participar a la sortida que es va fer a Cervera amb el lema "CRIDATS A ANAR A TOT ARREU I DONAR FRUIT" , visitant la parròquia de Santa Maria de Cervera, el carrer Major i la Universitat. I abans de dinar al restaurant Nobadis es va realitzar una eucaristia ben participada a l'església de Sant Antoni.

 

Llegiu-ne més...
 
Curs introducció a la doctrina social de l'Església

Curs introducció Doctrina social de l'Església

 
Candelera 2018

Candelera 2018

 

Com cada 2 de febrer, celebrem la festa de la Candelera, la presentació de Jesús al temple després de 40 dies del seu naixement.

 

En l'eucaristia de les 19h, presidida pel bisbe Agustí Cortés, també es van celebrar les jornades de Vida Creixent i Vida Consagrada. En ella es van felicitar tots els religiosos i sobretot religioses que complien aniversaris rodons de la seva vocació.

 

Mireu l'ÀLBUM DE FOTOS.

 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 10 de 18