Parròquia de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat
Festa Major de Sant Llorenç 2016

Festa Major - Sant Llorenç 2016 Del 7 al 10 d'agost Sant Feliu celebra la seva Festa Major, en honor al seu patró Sant Llorenç.

La majoria d'activitats es duran a terme a la plaça de la Vila, entre la Catedral i l'Ajuntament.

Us hi esperem a tots, sobretot a la missa solemne que farem dimecres 10 d'agost a les 12h, presidida pel bisbe Agustí Cortés Soriano i a l'aperitiu popular que farem en acabat la missa.

Qualsevol grup que es vulgui afegir a les pregàries, ofrenes o alguna entitat vulgui fer alguna actuació a la sortida d'ofici com els anys anteriors, serà molt benvingut.

Junts fem Festa!

 
Rèquiem per Europa

El diumenge 19 de juny de 2016 s'ha fet un ACTE A FAVOR DELS REFUGIATS a la plaça de la Vila on hi ha hagut parlaments, acció simbòlica amb l'encesa d'espelmes, toc de campanes a càrrec dels Campaners de Sant Llorenç, poemes i vídeos. Càritas Sant Feliu també hi ha estat present.

requiem europa 1requiem europa 2requiem europa 3

 

 
Corpus 2016

Des del dijous 26 de maig de 2016, dia de la dedicació de la parròquia en el seu 70è aniversari fins el diumenge 29 de maig, al petit pati de la catedral es podrà veure l'Ou com balla.

Diumenge 29, a partir de les 15.30h, es començarà a confeccionar la catifa de Corpus d'enguany. Tothom qui vulgui és convidat a col·laborar-hi.

A partir de les 19h hi haurà l'Eucaristia solemne i a partir d'una hora més tard la processó acompanyants del toc de campanes a càrrec dels Campaners de Sant Llorenç que celebren 20 anys i de la Banda Simfònica Ciutat de les Roses.

 
20è Aplec de la Salut

El 16 de maig de  2016, ha estat dilluns de Pentecosta i amb un bon Sol s'ha celebrat la vintena edició de l'Aplec de la Salut.

Després del toc de campaners de la colla de Campaners que enguany fa 20 anys, hem acompanyat la Mare de Déu que portava 20 roses (una per cada Aplec recuperat) i els trabucaires de Sant Llorenç que en fan 30 a l'ermita de la Salut. Allà després de la presentació del nou rector, han actuat les diferents colles i corals, de les quals els Castellers també fan 20 anys.

Eucaristia, ball de la soca i sardanes. Al finalitzar s'ha fet la rifa del xai. La colla guanyadora ha estat el cor parroquial i el número guanyador venut ha estat el 122.

Mireu l'Àlbum de fotos del 20è Aplec.

 
« IniciAnterior1112131415161718SegüentFinal »

Pàgina 16 de 18