Parròquia de Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat
Aplec pasqual 2018

Diumenge 8 d'abril de 2018, octava de Pasqua es farà una gran eucaristia amb la participació de tots els grups parroquials.

A partir de les 10h es farà trobada al primer pis de la rectoria per recollir el fruit de les experiències pasquals viscudes fora de Sant Feliu.

A partir de les 12h eucaristia d'aplec pasqual i al finalitzar cantada de caramelles.

 

 
Concert Pasqual

Concert de Pasqua

 

 

Dissabte 14 d'abril a les 21h, després de l'eucaristia, la Coral Sant Esteve i la Jove Orquestra del Montserratí ens oferiran un concert sota el nom "The Royal Resurrection. De la mort a la llum" amb una selecció de música religiosa.

Donatiu: 10 €

Us hi esperem!

 
Setmana Santa 2018

Horaris Setmana Santa 2018


La Setmana Santa 2018 anirà des del diumenge de Rams 25 de març al dilluns de Pasqua 2 d'abril.

HORARIS SETMANA SANTA 2018
(descarregar díptic)

Podeu mirar els àlbums de fotos aquí:


Diumenge de Rams 2018

Missa Crismal 2018

Dijous Sant 2018

Divendres Sant 2018: Passió i Via Crucis

Vetlla Pasqual 2018

 

 
En el moment polític actual

Paraules del nostre Bisbe Agustí Cortés en la situació política actual a 25 de març de 2018:

Acceptar una decisió judicial, que pot ser legítima en el marc d'un estat de dret, no impedeix que lamentem la seva condició de nou obstacle a la solució dialogada i pacífica del conflicte que viu avui Catalunya.

 

Comunicat del pare Abat de Montserrat, Josep Maria Soler a 24 de març de 2018:

"La situació que es viu a Catalunya és molt preocupant i molt dolorosa. Els empresonaments preventius, incomprensibles per a molta gent, estan creant una inquietud notable. A més, dificulten la possibilitat d´una distensió que faciliti camins de solució al problema polític que ens afecta tots i que no voldríem que s'agreugés. Per això és important mantenir la capacitat d´afrontar el moment present des de la reflexió i del diàleg; un diàleg sense humiliacions que molts des de fa temps demanem. Cal que cadascú tregui el millor d'ell mateix per superar la situació d´una forma pacífica i democràtica, tal com deien els bisbes de Catalunya en la seva Nota del 16 de febrer passat. Hem de ser conscients que cal mantenir el cap fred i actuar més racionalment que no pas visceralment. Amb voluntat de pau, de justícia i de reconciliació, demanem a la Mare de Déu que il·lumini "la catalana terra" (cf. Virolai) en aquesta hora de greu dificultat."

 
Més articles...
« IniciAnterior11121314151617181920SegüentFinal »

Pàgina 15 de 23