Notícies
Bona Pasqua! Imprimeix Correu electrònic

Bona Pasqua

 
Setmana Santa 2007 Imprimeix Correu electrònic
Rams 2007 
Consulteu celebracions cliclant a la imatge

Setmana Santa 2007
Via crucis divendres Sant
Vetlla pasqual 2007
 
24 març - Cloenda Visita pastoral Arxiprestal Imprimeix Correu electrònic

El dissabte 24 de març s'ha realitzat la trobada arxiprestal de cloenda de la Visita Pastoral.

Cloenda de la visita pastoral

11h Missa 
Concert
Dinar de germanor al col·legi Bon Salvador

S'han presentat les diferents parròquies de l'Arxiprestat, Mns. Agustí Cortés ha realitzat l'Eucaristia on al final s'han resumit les conclusions de la Visita Pastoral i s'ha acabat amb un concert amb en Lluís i en Francesc Perarnau i en Jordi Tres.

Concert de l’Orquestra GÈRMINANS

Concert Orquestra Gèrminans

A les 21’30 del vespre, hem gaudit d'un magnífic CONCERT a càrrec de la Jove Orquestra Simfònica Gèrminans, amb repertori de Camile Saint-Saëns i Franz Schubert. Aquesta és l’orquestra en la qual hi actuen l’organista de la nostra parròquia i catedral Lluís Perernau i la seva companya Natàlia, que són, a la vegada, responsables de l’Escolania Sant Llorenç.

Consulteu informació de l'Associació Musical Gèrminans a la seva plana web: www.germinans.com

 
Tres Tombs Imprimeix Correu electrònic
Tres tombs 2007

Diumenge 25 de febrer a les 13h hi hagut la benedicció dels animals dins la celebració dels recuperats Tres Tombs a la plaça de la Vila, amb Sant Antoni Abad presidint la rua de cavalls i carruatges.

 
Comença la Quaresma Imprimeix Correu electrònic

Dimecres de cendra 2007Dimecres de cendra 2007El ritus de la imposició de la cendra que s'ha celebrat dimecres 21 de febrer a la catedral amb el bisbe Agustí a la missa vespertina s'ha inciat la Santa Quaresma, temps per deixar que el Senyor actuï lliurament en les nostres vides. Cal remoure, doncs, tots els obstacles que tanquen les portes a la gràcia. Vet aquí el sentit dels dejunis i abstinències que l’Església ens demana que fem. Però els dejunis i abstinències només han de ser els signes d’una actitud penitencial més profunda, que es manifesta amb totes les obres de misericòrdia.

 
« IniciAnterior11121314151617SegüentFinal »

Pàgina 16 de 17