Notícies
Comença CATEFAMILY Imprimeix Correu electrònic

Catefamily

Ahir vam celebrar, seguint totes les mesures de seguretat, la primera missa familiar d'aquest curs, iniciant les trobades Catefamily a la Parròquia de Sant Llorenç.

Estaven convocats els infants de 2n de catequesi i les seves famílies. Ja que de moment les sessions de catequesi, a causa de les restriccions per la pandèmia són online.

Fem créixer l'esperit familiar.
 
Sant Rarimi 2020 Imprimeix Correu electrònic

Al voltant de Sant Rarimi, Sant Feliu celebra la seva Festa de Tardor, enguany de manera molt especial amb activitats exteriors seguint totes les mesures de seguretat.

Dilluns 12 celebrarem l'eucaristia de Sant Rarimi a les 12h, presidida pel bisbe Agustí i la presència dels Gegants de l'ACF.

El dia abans diumenge 11, tindrem el goig de celebrar l'ordenació de 2 diaques: Samuel Gutiérrez Aparcero de Sant Feliu i Xavier Montané Blàzquez del Prat. Degut a les restriccions només es podrà accedir al temple per invitació, tot i que la celebració es podrà seguir en directe pel canal YouTube del Bisbat. Serà a les 18h.

 
Festa Major Sant Llorenç 2020 Imprimeix Correu electrònic

Hem gaudit de la Festa Major!

ÀLBUM DE FOTOS


Diumenge 9 i dilluns 10 d'agost, Sant Llorenç, la celebrarem, no amb tants actes com altres anys però ens mereixem celebrar-la!! Tots els actes respectaran les mesures de seguretat. Us hi esperem!!

Festa Major Sant Llorenç 2020

 
Misses cap de setmana agost 2020 Imprimeix Correu electrònic

A partir d'aquest primer cap de setmana d'agost i següents:

Misses a la parròquia Sant Llorenç amb totes les mesures de seguretat:
- Dissabte: 20h
- Diumenge: 12h

Aforament autoritzat: 140 persones.
Podeu acudir a missa a la parròquia, però si sou persones grans o de risc, quedeu-vos a casa i seguiu-la per TV o la Ràdio.

 
Corpus 2020 Imprimeix Correu electrònic

Corpus 2020

 

ÀLBUM DE FOTOS

 

 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 6 de 22