Notícies
Sant Rarimi 2011 Imprimeix Correu electrònic

Missa de Sant Rarimi 2011

Enguany, enmig de setmana, es va celebrar la festivitat del nostre copatró, Sant Rarimi. El 12 d'octubre a les 12h, la comunitat és va reunir per dedicar-li una eucaristia solemne presidida per Mons. Agustí Cortés. Al voltant d'aquest Sant arquebisbe es celebra la Festa de Tardor, la més gran i popular de Sant Feliu de Llobregat.

 
Sant Llorenç 2011 Imprimeix Correu electrònic

Sant Llorenç 2011

El passat dimecres 10 d'agost es va celebrar la Missa solemne de Festa Major, en honor a Sant Llorenç, patró de la ciutat i titular de la catedral. En aquesta missa, hi van assistir una trentena de capellans (alguns molt coneguts pels parroquians) i els grups parroquials assistents van fer una ofrena que definia i identificava el grup. En acabar l'eucaristia es va poder gaudir d'un aperitiu al lateral de la catedral per recuperar el caliu social de la Festa Major.

 
Les JMJ 2011 de pas per Sant Feliu Imprimeix Correu electrònic

JMJ a Sant Feliu

173 joves alemanys bavaresos han estat acollits per les parròquies de Sant Feliu els dies previs a la Jornada Mundial de Joventut 2011, que es realitzarà a Madrid. Van arribar el dia 12 a la tarda i van ser rebuts amb pregària i animació. Durant aquests dies desenes de voluntaris han treballat perquè se sentíssin com a casa.
El dia fort va ser diumenge, on van participar en una eucaristia a la catedral a les 10h del matí, amb aperitiu inclós mentre aprenien a ballar sardanes i fer piràmides humanes. A la nit, vetlla de l'Assumpció de la Mare de Déu, a la parròquia de Sant Joan Baptista.
Dilluns 15, abans de marxar cap a Madrid, es van acomiadar en una missa emotiva a la capella del Bon Salvador agraint l'acollida i la feina feta pels voluntaris, convertits en amics.

JMJ - Madrid 2011

 
Sant Feliu acull 174 alemanys de les JMJ 2011 Imprimeix Correu electrònic

JMJ a Sant Feliu Sant Feliu acollirà del 12 al 15 d'agost 174 alemanys bavaresos que participaran en l'acollida de les diocesis catalanes els dies previs a les Jornades Mundials de Joventut que es faran a Madrid.

Estaran allotjats al Bon Salvador, les Carmelites, les Hospitalàries i el poliesportiu de l'escola Nadal.

Podem ajudar a les parròquies de Sant Feliu, aportant esmorzars, fent de voluntaris en l'acolliment o participant a les celebracions específiques:

Diumenge 14 d'agost hi haurà missa de 10h a la catedral de Sant Llorenç i vetlla de pregària a les 21.30h a la parròquia de Sant Joan Baptista.

 
Confirmacions d'adults Imprimeix Correu electrònic

Confirmacions d'adults 2011

El passat diumenge 12 de juny de 2011, en Pentecosta, un grup d'adults es va confirmar a la catedral de Sant Llorenç a mans del Mns. Agustí Cortés Soriano, bisbe de Sant Feliu de Llobregat.

 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 9 de 17