Notícies
Rèquiem per Europa Imprimeix Correu electrònic

El diumenge 19 de juny de 2016 s'ha fet un ACTE A FAVOR DELS REFUGIATS a la plaça de la Vila on hi ha hagut parlaments, acció simbòlica amb l'encesa d'espelmes, toc de campanes a càrrec dels Campaners de Sant Llorenç, poemes i vídeos. Càritas Sant Feliu també hi ha estat present.

requiem europa 1requiem europa 2requiem europa 3

 

 
Corpus 2016 Imprimeix Correu electrònic

Des del dijous 26 de maig de 2016, dia de la dedicació de la parròquia en el seu 70è aniversari fins el diumenge 29 de maig, al petit pati de la catedral es podrà veure l'Ou com balla.

Diumenge 29, a partir de les 15.30h, es començarà a confeccionar la catifa de Corpus d'enguany. Tothom qui vulgui és convidat a col·laborar-hi.

A partir de les 19h hi haurà l'Eucaristia solemne i a partir d'una hora més tard la processó acompanyants del toc de campanes a càrrec dels Campaners de Sant Llorenç que celebren 20 anys i de la Banda Simfònica Ciutat de les Roses.

 
Obertura porta de la Misericòrdia Imprimeix Correu electrònic

Amb la proclamació de l'any Sant de la Misericòrdia, el passat 13 de desembre de 2015 es va fer l'acte d'inici a la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat d'aquest any. Es va obrir la porta principal de la catedral, com a porta de la Misericòrdia. Ho podeu veure en el següent vídeo:

 
20è Aplec de la Salut Imprimeix Correu electrònic

El 16 de maig de  2016, ha estat dilluns de Pentecosta i amb un bon Sol s'ha celebrat la vintena edició de l'Aplec de la Salut.

Després del toc de campaners de la colla de Campaners que enguany fa 20 anys, hem acompanyat la Mare de Déu que portava 20 roses (una per cada Aplec recuperat) i els trabucaires de Sant Llorenç que en fan 30 a l'ermita de la Salut. Allà després de la presentació del nou rector, han actuat les diferents colles i corals, de les quals els Castellers també fan 20 anys.

Eucaristia, ball de la soca i sardanes. Al finalitzar s'ha fet la rifa del xai. La colla guanyadora ha estat el cor parroquial i el número guanyador venut ha estat el 122.

Mireu l'Àlbum de fotos del 20è Aplec.

 
Càrites Sant Feliu té presència a la Fira 2016 Imprimeix Correu electrònic

Càrites Sant Feliu ha estat present tot el cap de setmana de les Festes de Primavera a un estand al carrer Vidal i Ribas dins la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat. Felicitats a les voluntàries per la tasca de divulgació i sensibilització dutes a terme del 6 al 8 de maig.

Carites festes primavera 16Carites festes primavera 16

 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 9 de 19