Notícies
Horaris Setmana Santa 2014 Imprimeix Correu electrònic

horaris setmana santa

 
Setmana Santa 2012 Imprimeix Correu electrònic

Setmana Santa 2012

 
Missa d'inici de curs pastoral 2011 Imprimeix Correu electrònic

A finals de setembre va fer un any que Mn. Francesc Tirado és rector de la parròquia de Sant Llorenç. Enguany, per reunir tots els grups parroquials i recuperar el que s'anomenava Dia de la Parròquia, ha celebrat el diumenge 23 d'octubre la missa d'inici de curs pastoral.

Tots els grups parroquials s'hi han fet present preparant pregàries, monicions o els cants. També s'hi ha presentat el nou Consell Pastoral Parroquial que es va constituir el passat 20 d'octubre.

Missa 23 octubre 2011, inici curs pastoral

La missa també ha servit per donar gràcies de la presència a la parròquia del seminarista Adrian, que va destinat a una altra parròquia. Finalment s'ha donat la benvinguda al Sergi, seminarista d'últim curs, que a partir d'ara farà el servei a la parròquia des de divendres tarda fins diumenge.

La celebració s'ha acabat amb un petit aperitiu i repartint un punt de llibre.

 
Sant Rarimi 2011 Imprimeix Correu electrònic

Missa de Sant Rarimi 2011

Enguany, enmig de setmana, es va celebrar la festivitat del nostre copatró, Sant Rarimi. El 12 d'octubre a les 12h, la comunitat és va reunir per dedicar-li una eucaristia solemne presidida per Mons. Agustí Cortés. Al voltant d'aquest Sant arquebisbe es celebra la Festa de Tardor, la més gran i popular de Sant Feliu de Llobregat.

 
Sant Llorenç 2011 Imprimeix Correu electrònic

Sant Llorenç 2011

El passat dimecres 10 d'agost es va celebrar la Missa solemne de Festa Major, en honor a Sant Llorenç, patró de la ciutat i titular de la catedral. En aquesta missa, hi van assistir una trentena de capellans (alguns molt coneguts pels parroquians) i els grups parroquials assistents van fer una ofrena que definia i identificava el grup. En acabar l'eucaristia es va poder gaudir d'un aperitiu al lateral de la catedral per recuperar el caliu social de la Festa Major.

 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 10 de 19