Notícies
Diumenge de Rams 2014 Imprimeix Correu electrònic


Diumenge de Rams Diumenge de Rams

 
Ordenacions 23 de març de 2014 Imprimeix Correu electrònic


Ordenacions març 2014El diumenge 23 de març va ser un dia gran i joiós per a la diòcesi, amb l’ordenació de tres nous ministres, a la Catedral de Sant Llorenç.
El bisbe Agustí va ordenar com a prevere , Sándor Benarik, de la parròquia de Sant Vicenç Màrtir de Sant Vicenç dels Horts; Sergi Sicília, seminarista que actualment col·labora a la parròquia de sant Llorenç i Catedral, com a diaca; i Pere Pujol, casat, de la Parròquia de Santa Maria de Piera, com a diaca permanent.
Nombrosos fidels de la diòcesi, i especialment de les comunitats parroquials dels tres ordenants van omplir de gom a gom el temple per aquesta celebració, que s’enquadrava també en el marc de la Jornada del Seminari, al voltant de la festivitat de Sant Josep. Donem gràcies a Déu, continuem pregant per ells!


 
Horaris Setmana Santa 2014 Imprimeix Correu electrònic

horaris setmana santa

 
Setmana Santa 2012 Imprimeix Correu electrònic

Setmana Santa 2012

 
Missa d'inici de curs pastoral 2011 Imprimeix Correu electrònic

A finals de setembre va fer un any que Mn. Francesc Tirado és rector de la parròquia de Sant Llorenç. Enguany, per reunir tots els grups parroquials i recuperar el que s'anomenava Dia de la Parròquia, ha celebrat el diumenge 23 d'octubre la missa d'inici de curs pastoral.

Tots els grups parroquials s'hi han fet present preparant pregàries, monicions o els cants. També s'hi ha presentat el nou Consell Pastoral Parroquial que es va constituir el passat 20 d'octubre.

Missa 23 octubre 2011, inici curs pastoral

La missa també ha servit per donar gràcies de la presència a la parròquia del seminarista Adrian, que va destinat a una altra parròquia. Finalment s'ha donat la benvinguda al Sergi, seminarista d'últim curs, que a partir d'ara farà el servei a la parròquia des de divendres tarda fins diumenge.

La celebració s'ha acabat amb un petit aperitiu i repartint un punt de llibre.

 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 10 de 19