Notícies
De Rams a Pasqua Imprimeix Correu electrònic

Enguany, Setmana Santa s'ha esdevingut a finals d'abril, essent dissabte Sant, la diada de Sant Jordi. A la parròquia, s'han celebrat les diferents celebracions litúrgiques i el temps ha permés que es celebressin tots els actes exteriors: benedicció de Rams, Via Crucis i ritus del foc de la Vetlla Pasqual. Ha sigut la primer Setmana Santa amb Mn. Francesc Tirado com a rector.

Rams 2011 Diumenge Rams

Missa Crismal 2011

 

Missa crismal

 

 

 


Dijous Sant 2011 Dijous Sant

Divendres Sant 2011

 

 

Divendres Sant

 
Vetlla Pasqual 2011

Vetlla Pasqual 2011

Vetlla Pasqual 2011

 
Concert benèfic de nadales Imprimeix Correu electrònic
Concert benèfic de Nadales a càrrec de diferents cofraries i germandats

 Ja en temps d'advent, el passat dissabte 4 de desembre va tenir lloc a la catedral el concert benèfic de nadales destinat a Càritas Diocesana i Llars d’Infants de Sant Josep de la Muntanya. L'organitza el Consell General de Germandats i Cofraries de l’Arxidiòcesi de Barcelona. L'entrada era gratuïta. La gent hi va participar amb la seva presència i les seves aportacions.

 
Benedicció de la nova casa de l'Església Imprimeix Correu electrònic
Benedicció i inauguració de la Casa de l'Església de Sant Feliu

  Finalment, després de 3 anys de la col·locació de la primera pedra, el passat cap de setmana 23 i 24 d'octubre va obrir les portes la Casa de l'Església de Sant Feliu de Llobregat. La seu del nou bisbat es va beneir el dissabte al matí amb el nunci de Roma i les autoritats religioses i polítiques del país. Diumenge a la tarda es va fer una eucaristia amb la presència dels nou arxipestrats que van ofrenar un ciri i un saquet de sorra. Posteriorment es va repetir l'ofrena al claustre de la Casa de l'Església, on més de 500 persones van poder gaudir de les portes obertes.

 
IV Trobada diocesana de catequistes Imprimeix Correu electrònic
IV Trobada diocesana de catequistes
  Ja comença a ser tradicional que pel mes d'octubre es faci l'enviament de catequistes de tota la diòcesi de Sant Feliu a la parròquia de Sant Llorenç. Aquest acte unitari és el quart any que es celebra i es va fer el passat 16 d'octubre. Primer una conferència al Centre Parroquial, amb la presentació de la nova delegada diocesana de Catequesi, després l'eucaristia a la catedral i finalment un bon berenar a la plaça de la Vila. Enguany, com a símbol, cada arxiprestat va ofrenar un saquet de terra del seu territori.
 
Sant Rarimi 2010 Imprimeix Correu electrònic
Sant Rarimi 2010
   En plena Festa de Tardor de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, el 12 d'octubre es celebra la tradicional missa de Sant Rarimi, copatró de la ciutat. Va ser la primera celebració destacada on hi concelebrava el nou rector de Sant Llorenç Mn. Francesc Tirado, que també és rector des de fa 3 anys de Sant Joan Baptista.                                                                                   Veure fotos
 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 10 de 18