Notícies
IV Trobada diocesana de catequistes Imprimeix Correu electrònic
IV Trobada diocesana de catequistes
  Ja comença a ser tradicional que pel mes d'octubre es faci l'enviament de catequistes de tota la diòcesi de Sant Feliu a la parròquia de Sant Llorenç. Aquest acte unitari és el quart any que es celebra i es va fer el passat 16 d'octubre. Primer una conferència al Centre Parroquial, amb la presentació de la nova delegada diocesana de Catequesi, després l'eucaristia a la catedral i finalment un bon berenar a la plaça de la Vila. Enguany, com a símbol, cada arxiprestat va ofrenar un saquet de terra del seu territori.
 
Sant Rarimi 2010 Imprimeix Correu electrònic
Sant Rarimi 2010
   En plena Festa de Tardor de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, el 12 d'octubre es celebra la tradicional missa de Sant Rarimi, copatró de la ciutat. Va ser la primera celebració destacada on hi concelebrava el nou rector de Sant Llorenç Mn. Francesc Tirado, que també és rector des de fa 3 anys de Sant Joan Baptista.                                                                                   Veure fotos
 
Pintura mural de Sant Llorenç Imprimeix Correu electrònic

Triptic Sant Llorenç - pintura mural

 
Properes activitats octubre-novembre 2010 Imprimeix Correu electrònic
16 octubre - IV Trobada diocesana de catequistes
17 octubre, 12h - Missa d'inici de curs
7 novembre - Visita del Sant Pare a Barcelona
15 al 18 de novembre - V Jornades d'Animació Pastoral a l'auditori de l'escola Verge de la Salut
 
Mn. Tirado, nou rector Imprimeix Correu electrònic
Entrada nou rector 2010

 El diumenge 19 de setembre de 2010, ha passat a la història de la Parròquia de Sant Llorenç per ser el dia de l'entrada de Mn. Francesc Tirado com a nou rector, rellevant a Mn. Jordi d'Arquer. Mn. Tirado es farà càrrec de les dues parròquies de Sant Feliu amb l'ajuda de Mn. Juan Antonio Vargas, que farà les funcions de vicari. En les paraule de benvinguda ha destacat en el sentit de gran família que forma tota la comunitat i la voluntat d'estar al nostre costat en aquesta nova etapa.

 
« IniciAnterior12345678910SegüentFinal »

Pàgina 10 de 17