Notícies
Jornades d'animació pastoral 2009 Imprimeix Correu electrònic

 

Jornades animació pastoral 2009

 Del 9 al 12 de novembre el Col·legi Verge de la Salut ha rebut les jornades de formació i animació pastoral organitzades pel bisbat de Sant Feliu de Llobregat.

 

 
Missa de Sant Rarimi 2009 Imprimeix Correu electrònic

 

Sant Rarimi 2009

 El passat 12 d'octubre es va celebrar la missa solemne de Sant Rarimi, copatró de Sant Feliu de Llobregat. En ella, al final de la celebració la comunitat va obsequiar a Mn. Anton Roca i Mn. Jordi Tres el seu pas per la parròquia.

 

 

 
El bisbe de Sant Feliu fa 5 anys que va prendre possessió Imprimeix Correu electrònic
Missa 12 setembre i conferència al bisbat
 
El dissabte 12 de setembre es van celebrar els 5 anys de ministeri de Mns. Agustí Cortés Soriano al capdavant del nou bisbat de Sant Feliu, que va complir els 5 anys el passat 12 de juny.

Després de l'emotiva missa amb mig centenar de concelebrants, els fidels es van poder desplaçar al nou edifici de la casa de l'Esglèsia que fa 2 anys que s'està construint. Allà es feu una conferència sobre els 5 anys de bisbat, passat, present i futur i un refrigeri on es van explicar a que es dedicarien els diferents espais visibles ja en l'estructura. Segons el delegat de patrimoni, encara queden uns 9 mesos d'obres.
 
Ja tenim nou rector! Imprimeix Correu electrònic
Missa Sant Llorenç 2009 amb canvi de rector

Aquest 10 d'agost, a més a més de celebrar la festivitat del patró de la nostra parròquia i ciutat, hem acomiadat Mn. Anton Roca i Mn. Jordi Tres i hem donat la benvinguda a Mn. Jordi d'Arquer, nou rector de Sant Llorenç.

La comunitat va donar les gràcies, recordant els sentiments i les experiències viscudes. Mn. Jordi Tres va dir que la comunitat de Sant Llorenç l'havia vist crèixer: seminarista, diaca, prevere i vicari i que ara el "nen" s'havia fet gran i marxava de casa.

Mn. Anton va dir que havia sigut una estada curta però que ningú es prengués malament que marxés, sinó que ha sigut una decisió com moltes de les que s'han de prendre a la vida. També va agrair els 19 anys passats  l'arxipestrat de St Feliu (17 a St Just  i 2 aquí).

Mn. Jordi d'Arquer va anomenar que s'havia de construir la parròquia del s. XXI, que ell és un més per la continuitat de la comunitat (va recordar els anteriors mosséns de la parròquia) i va demanar ajut per mantenir l'estructura de la catedral i va insistir en l'objectiu diocesà del proper curs: deixar d'evangelitzar i ser evangelistes donant testimoni.

 

 
 
Canvi de rector i comiat del vicari Imprimeix Correu electrònic

Aquest estiu del 2009 torna a ser un període de canvis per la Parròquia de Sant Llorenç. El nostre rector actual Mn. Anton Roca, serà substituit el proper 10 d'agost per Mn. Jordi d'Arquer, actual delegat diocesà de catequesi.

També el nostre vicari Mn. Jordi Tres ha sigut nomenat vicari de Santa Maria de Capellades juntament amb altres parròquies de l'arxipestrat Piera-Capellades.

Podeu llegir la carta del sr. rector ampliant la notícia.

Llegiu-ne més...
 
« IniciAnterior11121314151617SegüentFinal »

Pàgina 12 de 17