Romeria

Romeria Montserrat



Romeria a Montserrat 2008 Imprimeix Correu electrònic
Romeria a Montserrat 2008

Mil·lenari abat OlibaRomeria 2008La Romeria d'enguany s'ha fet  del 6 al 10 de setembre.

Les activitats programades s'han dut a terme dins del mil·lenari del nomenament d'Oliba Abat de Ripoll i Cuixà.

Actes religiosos s'han combinat amb actes lúdics i excursions.

Qui tingui fotografies que les dugui a la sacristia per fer-ne un recull.

Llegiu-ne més...
 
Èxit de la Romeria 2007 Imprimeix Correu electrònic
Romeria 2007
La Romeria a Montserrat es va fer de l'1 al 5 de setembre. Enguany, la última del Pere com a rector ha sigut tot un èxit de participació.Romeria a Montserrat

L'entrada de la Romeria, l'anada a Sant Miquel, la vetlla de pregària a la plaça recordant les ermites, la pregària a la majòlica, l'excursió a Sant Salvador, el camí de pregària a la Santa Cova, la trobada de germanor, són alguns dels actes que configuren la romeria.

La novetat d'enguany va ser el dinar de germanor, amb 160 comensals, que va servir per agrair a en Pere els 11 anys que ha estat al capdavant de la parròquia.

Romeria 2007

Programa de la Romeria 2007

 
Romeria 2007, de l'1 al 5 de setembre Imprimeix Correu electrònic

Un equip de persones s'encarrega de preparar la Romeria a Montserrat

Equip de preparació de la RomeriaDes que els col·legis han avançat una mica l’inici del curs escolar, nosaltres ens hem vist obligats a avançar també els dies de la Romeria. No seria del cas que hi hagués alguna coincidència amb dies en què els nens van a l’escola.

Ja s'han fet propostes de cara a incorporar al programa alguna novetat. Ara serà qüestió d’anar-les estudiant i veure si cristal·litzen en alguna cosa en concret.

Si algú en vol fer alguna que es posi en contacte a través de la web o al  93.666.12.26

Els qui ja sou habituals de la Romeria de cada any heu de passar per la sagristia del dia 14 al 27 de maig, els dimarts o dissabtes, per confirmar la reserva de la cel·la. Sabem que alguns estarien interessats a tenir cel·la només pel cap de setmana. Des de l’organització de la Romeria hem demanat cel·les amb aquestes condicions i ens les neguen al·legant que no en tenen més. Hi cap la possibilitat de llogar-les directament entre les que es reserven per a particulars. Per si us interessa provar-ho, aquí teniu el número de telèfon per fer aquest reserva: 93.877.77.01. A veure si tenim sort.

 

 
Romeria 2006 Imprimeix Correu electrònic

Romeria a Montserrat 2006

Programa de la 54a romeria a Montserrat - setembre 2006

 
« IniciAnterior12SegüentFinal »

Pàgina 2 de 2