Catequesi de comunió

Infants Primera ComunióAquesta catequesi vol acompanyar els infants entre els 7 i els 9 anys, en el seu camí de vida cristiana, tot preparant-los per a participar en l'Eucaristia.

Es reuneixen els dilluns, dimarts i dimecres en diferents grups, a la capella Nord i als locals de la Parròquia de Sant Llorenç , des de les 6 a les 7 de la tarda.

Un nombrós equip de catequistes en té cura.Inscripcions Catequesi de Comunió Imprimeix Correu electrònic

Pel curs 2007-2008 els infants que vulguin fer la primera comunió hauran d'inscriure's a la planta baixa de la rectoria a partir del 12 de setembre.

La catequesi de primera comunió consta de dos cursos que després es poden continuar a Cateco.

Els nens que cursaran 2on de primària, nascuts l'any 2000 s'han d'inscriure els:

Dilluns, dimarts o dimecres de 17.15 a 19h a la rectoria
del 12 de setembre al 3 d'octubre.

És necessari saber les dades de l'infant: nom, cognoms, data de naixement, nom dels pares, escola, adreça i telèfons de contacte i si està batejat lloc i data de bateig.

Els nens que han de cursar el segon curs de catequesi i es van inscriure l'any anterior només han d'esperar una trucada de la seva catequista que li informarà de l'inici de curs, que serà la primera setmana d'octubre.

Els nens que vulguin fer la primera comunió i siguin nascuts abans del 2000 també es poden inscriure.

 
Excursió de final de curs de catequistes Imprimeix Correu electrònic

Excursió catequistes 2007

El dissabte 2 de juny les catequistes després d'un altre any d'acompanyar infants en el seu camí de fe, van fer una sortida lúdica a Montblanc i les Borges Blanques, allà van gaudir de les explicacions de Montblanc medieval i del Parc Temàtic de l'Oli. Us ho recomanem.

 
Primeres comunions Imprimeix Correu electrònic

Primeres comunions 2007

El mes de maig és el mes per excel·lència de les primeres comunions. Tots els diumenges i l'1 de maig un total de 154 nens i nenes s'ha acostat a la taula de l'Eucaristia.

 
« IniciAnterior12SegüentFinal »

Pàgina 2 de 2