Hermandad Salud

La Hermandad fou fundada el 8 de febrer de 1956 per els laujarenys residents a Sant Feliu de Llobregat amb la finalitat de que els residents a Catalunya puguin tenir a prop, visitar, venerar i donar gràcies a la Verge de la Salut, patrona del nostre poble natal Laujar de Andarax (Almeria).Festes de la Hermandad Nostra Dona de la Salut 2011 Imprimeix Correu electrònic

Festes Hermandad Nostra Sra. Salud 2011

Com cada any a principis de setembre, la Hermandad Nostra Senyora de la Salud ens ofereix les seves festes en honor a la Verge. S'han fet del 5 a l'11 de setembre. L'acte més mulitudinari és el que clou les festes, amb una gran processó que acaba a focs artificials. Enguany va ser el diumenge 11 de setembre.

 
Què fem? Imprimeix Correu electrònic

La nostra activitat principal és la celebració de les nostres Festes Patronals en honor a la Verge de la Salut el segon diumenge del mes de setembre.

 

Al local social de la Hermandad al carrer Lluis G. Rius, 21 de Sant Feliu de Llobregat ens reunim tots els primers dilluns de cada mes per la preparació de les activitats a realitzar per la Hermandad i altres cites extraordinàries si són necessàries.

La Hermandad es regeix per una Junta de govern composta per 12 membres i dirigida per un president, actualment Vicente Bonilla Molina.

        

Comptem amb l’estimada col·laboració de la germana Eloisa Tamayo (RRMM)

 

Local: C/ Lluis G. Rius, 21     ***     Telèfon: 93.666.59.82

 
Festes patronals Ntra Sra Salut 2010 Imprimeix Correu electrònic
Festes patronals Ntra Sra Salud

Amb gran participació de les activitats, des del 10 al 12 de setembre, s'han celebrat les festes patronals de la Hermandad Nostra Senyora de la Salut. L'activitat més multitudinària va ser la processó que fan cada any, amenitzada per la banda "Ciutat de les Roses".

Els dies 6,7 i 8 també es va fer el triduu en honor a la Verge de la Salut que es venera a la Capella de les Monges Mercedàries (Capella Nord) del c./ Dr. Brugarolas que prové de Laujar de Andarax (Almeria)                                                                                                               Veure fotos

 
52a Festes de la Hermandad Nostra Senyora de la Salut Imprimeix Correu electrònic

Festes en honor a la verge Nostra Senyora de la Salut 2008 

S'han dut a terme del 12 al 14 de setembre les festes en honor a la verge Nostra Senyora de la Salut a la capella de les mercedàries del carrer doctor Brugaroles i els carrers del voltant. L'acte més multitudinari, amb l'assistència de milers de persones ha estat la processó que clou la festa.

Es venera la imatge de la Verge de la Salut de Laujar de Andarax (Almeria)

Llegiu-ne més...
 
Festes en honor a la Verge Nostra Senyora de la Salut 2007 Imprimeix Correu electrònic

A la capella que tenen les Mercedàries al carrer Doctor Brugaroles es celebraran els actes de les Festes de la Nostra Senyora de la Salut.

Programa d'actes:

Divendres 7, 21.30h Sopar de l'Hermandad amb ball a la Sala Ibèria de Sant Feliu

Dissabte 8, 11h Jocs
                 16.30h Gran Festival Infantil
                 19h Cercavila amb la Banda Juventud de Sant Feliu i els trabucaires
                 22.30h Verben popular

Diumenge 9, 11h Missa solemne
                   12.15h Assamblea, vi d'honor i sorteig
                   20h Processó de la Verge acompanyada per la banda A. Musical Sant Feliu
                   Focs artificials.