Confirmació


Què fem? Imprimeix Correu electrònic

 Ens trobem cada divendres a les sales de la rectoria i durant una hora llarga realtizem dinàmiques, llegim textos, pensem i preguem al voltant de qüestions que ens interessen i ens preocupen. A partir d'aquestes activitats intentem apropar-nos una mica més a Jesús i així al cap de dos anys, si ens trobem preparats per donar un pas més en el nostre camí cristià, diem sí a tot el que Jesús ens ha ensenyat, és a dir, realitzem el sagrament de la confirmació.

Després d'haver rebut aquest sagrament ens continuem trobant dins dels grups de joves per continuar reflexionant i conéixer i poder realitzar altres serveis per la parròquia.

Aquestes activitats les preparem l'equip d'animadors que actualment tenen els joves repartits en tres nivells. L'activitat va adreçada a partir de què els joves comencen a cursar 3er d'ESO o han complert els 14 anys.

 
Confirmacions 2010 Imprimeix Correu electrònic

 

Confirmacions 2010

 El dissabte 1 de maig, coincidint amb l'inici de temporada de les primeres comunions, 6 joves i 1 adult van ser confirmats per Mn. Jaume Berdoy, vicari general del Bisbat. La celebració va ser força concorreguda i molt animada. Felicitats als confirmats!


 
24 de novembre de 2007, Confirmacions Imprimeix Correu electrònic

Confirmacions 2007




El 24 de novembre a les 20h s'ha confirmat 5 joves de la parròquia Sant Llorenç en una celebració molt emotiva.

 
Aplec de l'Esperit 2007 a Tarragona Imprimeix Correu electrònic

Aplec de l'Esperit

El 26 de maig un grup de 32 joves de la nostra parròquia, han participat a l’Aplec de l’Esperit a Tarragona. La meitat hi van arribar en bus i l’altre meitat, alumnes de les Mercedàries hi van arribar amb el tren companyats per la Mercè Cañadell i en Xavier Cortés. 

Així, desde la parròquia, participem d’aquest moment festiu important per a l’Església catalana, ja que ens reunim les diferents realitats de pastoral de joventut de les nostres diòcesis. En aquesta trobada hi ha moltes esperances posades, i ben segur que serà un dia molt intens i aprofitat per tots.

Per a més informació, podeu consultar www.aplecesperit07.cat.