Amics de les Tradicions de Sant Feliu de Llobregat
Amics de les tradicions
 El grup d'Amics de les Tradicions i les Caramelles de Sant Feliu de Llobregat va ser fundat l'any 1997, en motiu de la restauració de l'Aplec de la Salut, d'una llarga tradició a Sant Feliu de Llobregat.

Relleu a Calaix de Sastre Imprimeix Correu electrònic

El grup Amics de les Tradicions, des de finals de 2010 passa a formar part de l'Associació Cultural Calaix de Sastre, entitat que vetllarà per portar a terme les activitats que havia recuperat, destacant l'Aplec de la Salut, que en el 2011 es realitzarà la 15a edició després de la seva recuperació.

 
Aplec de la Salut 2010 Imprimeix Correu electrònic
Aplec de la Salut 2010
Aplec de la Salut 2010
Aplec de la Salut 2010

 



El número guanyador de la rifa del xai ha estat el 309

 Podeu continuar veient l'exposició "Com jugàvem a la infància" a l'entrada de la portada del Roser de la Parròquia.
 
Recollida de fotografies per l'exposició de l'Aplec 2010 Imprimeix Correu electrònic
Recollida de fotografies per l'Aplec de la Salut 2010

El proper 24 de maig els Amics de les Tradicions tornaran a organitzar l'Aplec de la Salut. Ja s'estan recollint fotografies per l'exposició que girarà entorn als jocs de la infància fins el 1970. Podeu deixar les vostres fotografies amb les dades al sagristà.
 
Aplec de la Salut 2009 Imprimeix Correu electrònic

Aplec de la Salut 2009 

La jornada de l'Aplec es va realitzar sota un esplèndid sol. Les colles van acompanyar la Mare de Déu, van actuar per ella, es va fer l'eucaristia i després el Ball de la soca a càrrec de l'ACF i una ballada de sardanes. A la tarda després de dinar, es va sortejar el xai i es va entrar la mare de Déu de Sant Feliu a la seva ermita. 

L'exposició sobre les Caramelles es pot visitar al lateral esquerre de la parròquia-catedral de Sant Llorenç. Els Amics de les Tradicions agreixen a tota la gent que ha deixat fotografies.

El número guanyador de la rifa del xai ha estat el 111.

Aplec de la Salut 2009
 
Corpus 2008 Imprimeix Correu electrònic

Ou com balla 2008CORPUS 2008

Diumenge 25 de maig

En aquest any de sequera, l'ou va tornar a ballar, però la catifa de flors no es va poder realitzar a causa de l'esperada pluja. Per tant, els Amics de les Tradicions, sempre plens de recursos, van muntar un altar a l'interior de la catedral, on després de l'eucaristia es va fer la processó i la benedicció solemne.

Corpus 2008 - processó a l'interior per causa de la pluja
 
« IniciAnterior12SegüentFinal »

Pàgina 1 de 2