Romeria

Romeria Montserrat64a Romeria a Montserrat Imprimeix Correu electrònic

Romeria a Montserrat 2016

 

Del 2 al 6 de setembre de 2016 pujarem en Romeria a Montserrat per 64 vegada consecutiva.

Us hi animeu?

Hi haurà pregàries, excursions, jocs, dinar popular, trobada de germanor.

Llegiu el programa sencer aquí.

 
60a Romeria a Montserrat Imprimeix Correu electrònic

60a Romeria a MontserratLa Comissió de la Romeria a Montserrat ja té el programa d'actes a punt.

Enguany es celebren 60 anys des de la seva recuperació després de la guerra civil.

Es farà del 7 a l'11 de setembre.

Clicant la imatge podreu llegir el programa d'activitats, ple de celebracions, excursions i trobades per gaudir d'uns dies de convivència, pregària, natura i espiritualitat.

 
Bons records de la 59a romeria a Montserrat Imprimeix Correu electrònic

Romeria 2011

Enguany, més d'hora que mai, de l'1 al 5 de setembre, la parròquia ha celebrat la 59a Romeria de Montserrat. En ella hi ha participat unes 200 persones, en el conjunt de les diferents activitats preparades. per la Comissió. Enguany en Jordi Deu i l'Eulàlia Grau han estat l'hereu i la pubilla de la Romeria. El diumenge dins la conventual, es va ofrenar la cera votiva de cada any envoltada d'un centre amb roses, símbol de la ciutat. També vam poder acompanyar en Pere Subirana i la Maria Cleris en les seves noces d'or.                                                                                                                     Veure programa.

Romeria 2011

 
La Romeria 2011 a punt! Imprimeix Correu electrònic

Comissió Romeria a Montserrat 2011La comissió de la Romeria a Montserrat ja ha enllestit el programa de la 59a Romeria. Aquesta es farà de l'1 al 5 de setembre de 2011. Tots hi esteu convidats, encara que no hi pugueu ser tots els dies. Encara hi ha places per l'autocar de diumenge. Podeu passar pel despatx de la romeria, a la sagristia de la catedral, els dijous de 11 a 13h.

Programa de la 59a Romeria

 
Èxit de la 58a Romeria a Montserrat Imprimeix Correu electrònic
Romeria 2010

La 58a. Romeria a Montserrat ja ha arribat al final. Tot i el canvi de dates, adaptant-se al nou calendari escolar, la romeria ha estat molt participativa per gent de totes les generacions. Moltes activitats han canviat de dia, però s'han pogut fer gairebé totes amb èxit de participació. El diumenge també hi van participar parroquians de Sant Joan Baptista. Enguany en Joan Ferrer i l'Anita Martí han estat l'hereu i la pubilla d'aquesta romeria que té la voluntat de passar a ser de tot Sant Feliu.

 
« IniciAnterior12SegüentFinal »

Pàgina 1 de 2