Grup d'Estudi de l'Evangeli
Qui som? Imprimeix Correu electrònic

Fa uns 10 anys un grup de 12-15 persones,  al voltant de Mn. Carles i de Mn. Vicenç Royo, es reunien periòdicament per tal d’estudiar els Evangelis.

Actualment es Mn. Vicenç Royo qui lidera el grup i les trobades d’estudi son quinzenals en el primer pis de la Rectoria.
Hem disposat de material adequat per seguir cada curs amb un tema concret. És el material que facilita l'associació Bíblica de Catalunya, amb seu a Tarragona i que ha editat temes sobre: Marc, Lluc, Mateu, Èxode, Fets dels Apòstols, Isaïes i darrerament sobre l’evangeli de Joan.

Contacte: Anna Maria Cortadella - 93.685.02.29     ***     Jaume Amigó - 93.666.15.21

 
Què fem? Imprimeix Correu electrònic

Trobades quinzenals, els dijous de 9 a 10 del vespre.   Respectem molt l’horari.

Els temes tractats no són sobre tot el document de l'Evangelista, sinó sobre 9 fragments representatitus de l'autor.


L’aportació de l’ABC (Associació bíblica de Catalunya) ens situa el text en el moment sociològic de l’època i l’acompanya amb un seguit d’apartats, fins arribar a un que et convida a revisar la teva vida.Aquest curs tenim 28 persones inscrites i amb una assistència mitjana de 22. Enguany estem estudiant alguna de la cartes de St. Pau.

És un grup obert a tothom.


Comencem i acabem amb una pregària i la reunió consisteix en rellegir els textos i comentar-los per tal d’enriquir-nos tots nosaltres.


Cada tema t’aporta unes paraules o fragments que poden tenir mes ressò en nosaltres i que intentem aprofundir-los..
Comptem amb les valuoses aportacions de Mn. Vicenç i de cada un dels components que sense cap coacció exposem el nostre criteri o punt de vista.