Visita Sagrada Família
Qui som? Imprimeix Correu electrònic

Sagrada FamíliaUn grup de 22 zeladores que ens s'encarreguen del mateix nombre de cors, cada cor té una capella de la Sagrada Família que es va passant a les cases del veïnat mensualment aproximadament.

 

Anteriorment, ja hi havia grups de la Visita domiciliària; en tenim constància en el llibre de l'Associació des de l'any 1943 fins avui en què hi ha 22 grups; cada zeladora vetlla pel seu grup. En aquest llibre de l'Associació hi contsa la visita pastoral del bisbe auxiliar Narcís Jubany el 17 de juny de 1957.

 
Què fem? Imprimeix Correu electrònic

Capella Sagrada FamíliaDurant l’any, la zeladora vetlla que la capella de la Sagrada Família vagi de casa en casa tal com correspon, i també vetlla pel bon estat de la capelleta; si cal, s’encarrega de la reparació dels llums, de la fusta, etc, segons convingui.

 En la festa de la Sagrada Família, cada zeladora rep una invitació on hi ha un comentari bíblic i s’anuncia la festa, a la missa de 12, i a més es reparteixen Missa Sagrada Famíliauns panets com a símbol del pa que es comparteix en família.

Les zeladores i aquelles persones que reben a casa seva la capelleta, tenen cura del seu manteniment.

No hi ha un col·lectiu determinat al qual va adreçat. Totes aquelles persones que volen fer pregària a casa seva davant d'una imatge de la Sagrada Família ho poden fer.

 

 
Missa Sagrada Família 2009 Imprimeix Correu electrònic

 

Missa Sagrada Família 2009

  L'últim diumenge de l'any es celebra la missa dedicada a la Sagrada Família, amb la benedicció dels esposos i dels panets per a poder compartir amb tots els parents. Enguany, l'eucaristia es va realitzar el passat 27 de desembre i va ser concelebrada per Mn. Josep Roca i Mn. Jose Antonio Hidalgo, delegat de la vida consagrada i membre de la comissió de catequesi de la Sagrada Família, respectivament.

 
Missa Sagrada Família 2008 Imprimeix Correu electrònic
Missa sagrada Família 2008

El diumenge 28 de desembre s'ha celebrat el dia de la Sagrada Família amb la tradicional benedicció dels panets i el recordatori dels drets i deures de les famílies cristianes.