Catequesi de comunió

Infants Primera ComunióAquesta catequesi vol acompanyar els infants entre els 7 i els 9 anys, en el seu camí de vida cristiana, tot preparant-los per a participar en l'Eucaristia.

Es reuneixen els dilluns, dimarts i dimecres en diferents grups, a la capella Nord i als locals de la Parròquia de Sant Llorenç , des de les 6 a les 7 de la tarda.

Un nombrós equip de catequistes en té cura.



V trobada diocesana de catequistes Imprimeix Correu electrònic

El dilluns 3 d'octubre començaran les sessions de catequesi de primera comunió. Hi ha 118 nens que es prepararan per rebre la comunió el mes de maig de 2012, per tant inicien el segon curs de preparació. També començaran la seva preparació 100 infants que s'han inscrit aquest dies.

Les i els catequistes de Sant Feliu han participat, el passat dissabte 1 d'octubre, a la V trobada diocesana de catequistes, que ha agafat com a lema, el mateix de la JMJ: Arrelats i edificats amb crist, ferms en la fe"

Trobada diocesana de catequistes

Josep Maria Domingo, delegat diocesà de la catequesi, va oferir la conferència inicial, abans de la celebració eucaristíca on el bisbe Agustí ha realitzat l'enviament de catequistes.
En la seva conferència, Mn. Domingo ha desmanat als catequistes tres accions: conèixer, estimar i partipar. També ha recordat tenir present les novetats de la diòcesi, crear grups de renovació cristiana i estar atents des de les parròquies a les necessitats socials.

 
Inscripcions catequesi 2010 Imprimeix Correu electrònic

Inscripcions catequesi  Enguany les inscripcions per a la catequesi de comunió seran

   del 20 al 29 de setembre, els dilluns, dimarts i dimecres, de 17 a 19h als baixos de la rectoria. S'hi poden inscriure totes les nenes i els nens que estan cursant tercer de primària.  
 
Catequesi Centre Imprimeix Correu electrònic

     La catequesi de la Parroquia de Sant Llorenç està estructurada en diferents grups dieferenciats segons l’edat dels infants i les necessitats específiques de cada nivell de desenvolupament on es trobin.

      La catequesi d’infants comprèn bàsicament els nens i nenes entre els 7 i els 9 anys, i abarca la formació bàsica, específica dels sagraments d’iniciació cristiana, tot fent especial èmfasi en la preparació per a la Primera Comunió.

      Tenim uns 350 nens repartits entre la Capella Nord i els locals de la Parròquia de Sant Llorenç i seguim el programa i la metodologia proposades pel Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes.

La Catequesi que s’imparteix als locals parroquials, es fa els dilluns, dimarts i dimecres de 18 a 19 h.

Comptem amb una quarantena de catequistes.

Llegiu-ne més...
 
Catequesi Nord Imprimeix Correu electrònic

1. Qui som?

Catequesi d’Infants de Primera Comunió del sector CAPELLA NORD

  • Breu història:

Aquest any farà aproximadament 30 anys de catequesi d’infants de Primera Comunió i postcomunió.

Actualment el treball es centra en els infants de Primera Comunió

2. Què fem?

La Catequesi la realitzem en els baixos de la Residència de les RRMM (Religioses Mercedàries Missioneres) al C/ Brugaroles, s’utilitzen 6 sales dilluns i dimarts de 17 a 19h

  • Qui ho fem?

Un equip d’onze cateq uistes que pertanyen a la Parròquia de Sant Llorenç coordinats per la Gna. Eloisa Tamayo (RMM)

  • A qui va adreçat

A nens de Primera Comunió. De Primer curs hi ha sis grups d’edats diverses i de Segon, uns altres sis.

Llegiu-ne més...
 
Tornen les primeres comunions Imprimeix Correu electrònic
Comunions 2010

 Enguany, amb l'inici del mes de maig, tornen les celebracions de les primeres comunions. Després d'adaptar l'activitat de catequesi a la resta de la diòcesi, els nens i nenes fan la comunió en edat de quart de primària. Per tant, l'any passat no hi hagueren celebracions de la primera comunió i enguany es celebraran durant tot el mes de maig; essent aquestes, les primeres que oficia Mn. Jordi D'arquer.

 
« IniciAnterior12SegüentFinal »

Pàgina 1 de 2